Tlačilka za izsesavanje zraka

(0 Mnenja)

Tlačilka za izsesavanje zraka
Tlačilka za izsesavanje zraka

Tlačilka za odstranjevanje zraka je pripomoček, ki vam olajša vzdrževanje in omogoča enostavno izsesavanje zraka iz vodnih jeder.

Kadar se kisik iz vode sprosti v jedru nastanejo zračni mehurčki, kar ugotovimo, ko se v postelji zaslši klokotanje - šumenje ali pa se površina jedra napihne. Količina zračnih mehurčkov je odvisna od vsebnosti kisika v vodi. Količina zraka se lahko poveča tudi ob menjavi temperature na višjo vrednost.

Postopek izsesavanja zraka

Odstranite zgornji del prevleke in izvlecite ventile vodnih jeder. Odvijte pokrovček ventila ter odstranite varnostni čepek in na ventil privijte tlačilko za izsesavanje zraka.

Zrak najlažje z roko ali brisačo spravite po povšini vodnega jedra proti ventilu. Ventil dvignite nad povšino vode in izsesajte zrak. Postopek ponavljajte toliko časa, da izsesate ves zrak, ki se je nabral v vodnem jedru.

Še posebno pozorni bodite na zrak, ki se kopiči v vogalih vodnih jeder. Ko boste odvili zračno tlačilko pazite na gladino vode v ventilu, da vam zrak ne uide nazaj v jedro ( ventil pritisnete ob jedro, da se nivo vode dvigne do vrha ventila ).

Po končanem postopku namestite nazaj varnostni čepek in privijte nazaj pokrovček ventila.

vec.gif

Za več dodatnih informacij smo vam na voljo v našem razstavnem salonu kakor tudi preko telefona ali elektronske pošte. 

Razstavni salon Vodne postelje BLUEsleep :
Cesta talcev 6A
4220 Škofja Loka
Tel.: 04 / 51 70 804
Mail : info@mojavodna.si

Proizvajalec: B studio d.o.o.Cena:  €12.00


Izdelek dodan: 10/05/16

<<< Nazaj na kategorijo tega izdelka


Prijava


Up. ime:
Geslo:

pozabljeno geslo?